OP=OP Voordeelshop

OP=OP Voordeelshop
InStock
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
Voorraad: onbeperkt
De Opisopvoordeelshop bestaat sinds 1998 en heeft meer dan 125 winkels in Nederland. Iedere twee weken wordt er weer een nieuwe winkel geopend. In 2016 is hier ook het online kanaal bij gekomen in de vorm van Opisopvoordeelshop. In de webshop worden meer dan 4.000 producten aangeboden, een aantal dat nog steeds groeiende is, tegen de laagste prijzen in Nederland. Het assortiment van Opisopvoordeelshop bestaat uit huishoudelijke artikelen zoals schoonmaak artikelen, persoonlijke verzorgingsproducten zoals shampoo, deo, scheerartikelen en crèmes, maar ook baby artikelen zoals verzorging en luiers.

Opisopvoordeelshop.nl biedt A-merken voor de laagste prijzen van Nederland. Een deel doordat er partijen worden ingekocht, maar een groot deel van de artikelen zit vast in het assortiment voor een lage prijs. Iedere twee weken wordt er een folder verspreid met tal van acties met nog scherpere prijzen. Bovendien geldt: voor 21:00 besteld is de volgende dag in huis en orders boven de € 30,- worden gratis verzonden. Tot slot geldt: 3 halen, nog minder betalen. Indien een klant 3 producten koopt voor dezelfde prijs, wordt de prijs nog lager.

USP's
• Ruim assortiment aan scherpgeprijsde artikelen;
• Voor 21:00 besteld is de volgende dag in huis;
• Gratis verzending op orders vanaf € 30,-;
• Veilig en vertrouwd betalen met MasterCard, Visa, iDeal en PayPal.
 
                            Meer info en bestellen
 
 
Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

 
 
Voordelen voor u:
Door de scherpe prijs, de snelle levering en lage verzendkosten heeft Inge's baby breihoekje.nl deze webshop voor u geselecteerd.

  Wij zijn affiliate voor deze webshop. Dit betekend dat u aankopen doet bij deze webshop en niet bij Inge's baby breihoekje.nl
Alle aankopen vallen onder de voorwaarden (zoals levering- retour- en verzending) van de desbetreffende webshop.
Inge's baby breihoekje.nl ontvangt een commissie over uw aankopen in deze webshop.

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie