Luiercakes

Sorteer op:
 
Slabs
Slabs
Voorraad: onbeperkt
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
InStock
Op aanvraag


Luiertaart
Luiertaart
Voorraad: onbeperkt
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen
InStock
Op aanvraag


 
Een luiercake via Inge's baby breihoekje is de beste keuze die u kunt maken!
We noemen enkele redenen waarom Luiercakes een populair geschenk zijn bij Baby Showers en kraambezoek.

Handgemaakte ontwerpen;
In plaats van het produren van Baby Shower Luiercakes aan de lopende band in een fabriek,
wordt elke Luiercake met de hand gemaakt. Dit garandeert de unieke uitstraling van elke Luiercake.
Er wordt veel aandacht en zorg aan elke Luiercake  besteed die bij ons de deur uitgaat. Wij willen onze klanten graag laten weten dat wij hechten aan de kwaliteit van de Luiercakes.

Top-kwaliteit producten:
Er wordt net bezuinigt niet op de vulling van bruikbare cadeautjese in deDe Luiercakes. Elke Luiercake is vervaardigd van en met top producten waaronder Pampers luiers, Zwitsal badproducten, kwaliteit kleding of leuke knuffels.

Vele ontwerpen:
De Luiercakes zijn er in vele vormen en kleuren. Er zijn elegante en eenvoudige luiercakes maar ook drukke en gekke luiercakes. We hebben Jonges cakes (JC), Meisjes cakes (MC), Algemene cakes (AC), Grote cakes (GC) Kleine cakes (KC), Milieu Vriendelijke Cakes (MvC) en Doe-het-zelf cakes (DC). Kortom, ons assortiment Luiercakes zorgt ervoor dat iedere klant wel de juiste cake voor elke gelegenheid kan vinden.

De juiste blikvanger;
Omdat wij onze Luiercakes met veel aandacht maken, zijn ze een uitstekende aandachtstrekker bij elke Baby Shower. De bijzondere ontwerpen en de met zorg samengestelde vulling van practische en bruikbare producten zullen meteen in het oog springen. De andere gasten op de Baby Shower zullen willen weten van wie dit cadeau komt. Als je een cadeau wilt geven dat opvalt, is een Luiercake via Inge’s baby breihoekje, een uitstekende keuze.

Prima en Milieu vriendelijke luiers;
Wij gebruiken de beste luiers. Wij maken gebruik van o.a. Pampers Sensitive luiers om de baby de beste bescherming te bieden. Daarnaast bieden wij u de keus om gebruik te maken van milieu vriendelijke luiers. Goede kwaliteit en veilig voor de baby en (zo) vriendelijk (mogelijk) voor het milieu. Elke luiercake bevat 12 tot ruim 60 kwaliteits luiers, afhankelijk van het ontwerp dat u kiest.

Practisch:
Waarom geven we niet in plaats van een algemeen cadeau, dat misschien nooit gebruikt zal worden, een mooi practisch cadeau aan de ouders waar iedereen iets aan heeft. Onze Luiercakes zijn zo practisch mogelijk samengesteld zodat elk onderdeel goed te gebruiken is. Elke Luiercake bevat luiers, sokjes, slabbertjes of verzorgingsproducten. Soms weten jonge ouders niet hoeveel verschillende producten noodzakelijk zijn in de eerste periode van hun kindje en onze Luiercake kan hier een leuke basis vormen.Voordelen voor u:
Door de scherpe prijs, de snelle levering en lage verzendkosten heeft Inge's baby breihoekje.nl deze webshop voor u geselecteerd.

  

Wij zij affiliate voor deze webshop. Dit betekend dat u aankopen doet bij deze webshop en niet bij Inge's baby breihoekje.nl
Alle aankopen vallen onder de voorwaarden (zoals levering- retour- en verzending) van de desbetreffende webshop.
Inge's baby breihoekje.nl ontvangt een commissie voor aanbevelingen van deze webshop.